6.8 C
Skopje
четврток, октомври 21, 2021

Фото на денот: Браво докторе Сашко Николов

Фотографијата од трибината во Штип на СДСМ со Коалицијата и дефинитивно ги освои срцата на сите граѓани.

На истата може да се забележи како актуелниот градоначалник, а воедно и кандидат за таа функција од редовите на СДСМ, без проблем се постави во улога на обичен човек, кој го држи чадорот, додека неговата сопартијка Дијана Шишкова држеше говор.

Нема што, ова мора да се пофали. Секоја чест доктор Сашко Николов!Фотографијата од трибината во Штип на СДСМ со Коалицијата и дефинитивно ги освои срцата на сите граѓани.

На истата може да се забележи како актуелниот градоначалник, а воедно и кандидат за таа функција од редовите на СДСМ, без проблем се постави во улога на обичен човек, кој го држи чадорот, додека неговата сопартијка Дијана Шишкова држеше говор.

Нема што, ова мора да се пофали. Секоја чест доктор Сашко Николов!ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...
- Advertisement -

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...
error: Content is protected !!