25.8 C
Skopje
понеделник, септември 27, 2021

ФОТО+ВИДЕО: Страшните сцени од пожарот во Пијaнец потoчно во с.Тработивиште

Страшно за гледање како огнените јазици голтаат се пред себе, боровата шума која е бели дробови на овој регион години ќе тррбаат да се се врати во нормала. Изгореа насади на замјодрлци со сливи, вишни на мештаните од Нов Истевник и нивните куќи, зафатена е црквата во Нов Истевник. Штетите се неописливи да се надеваме да заврне ова црнило да престане.

https://video.fskp4-2.fna.fbcdn.net/v/t42.3356-2/233856756_5877475278991154_3401323778321863956_n.mp4/video-1628315389.mp4?_nc_cat=106&ccb=1-4&_nc_sid=060d78&_nc_eui2=AeGtNMMJbRCZEtFwzq8Ow392xH1jhKISKc_EfWOEohIpzzD7_4OfJUnvj-_Y2gWRfO8&_nc_ohc=JKrmVHnAH3YAX8Nr4A5&tn=zfe7tDcXRIxU2ViV&vabr=1606148&_nc_ht=video.fskp4-2.fna&oh=4d8cbd2ed0f79ad4c3c7ea4095cf22d3&oe=610F363C&dl=1

https://video.fskp4-1.fna.fbcdn.net/v/t42.3356-2/233687130_4290493504378201_6720881921033823484_n.mp4/video-1628315375.mp4?_nc_cat=102&ccb=1-4&_nc_sid=060d78&_nc_eui2=AeEI-4FtwBb_7-KW8B_ajRR1rVdLCv6BznKtV0sK_oHOclhvMT46pfLU6I3d-PYE5ME&_nc_ohc=-R1YBjlfy3cAX9mq7Ny&vabr=975552&_nc_ht=video.fskp4-1.fna&oh=6f7594a2a01ab4159e96836f9e923e91&oe=610F19E9&dl=1


Страшно за гледање како огнените јазици голтаат се пред себе, боровата шума која е бели дробови на овој регион години ќе тррбаат да се се врати во нормала. Изгореа насади на замјодрлци со сливи, вишни на мештаните од Нов Истевник и нивните куќи, зафатена е црквата во Нов Истевник. Штетите се неописливи да се надеваме да заврне ова црнило да престане.

https://video.fskp4-2.fna.fbcdn.net/v/t42.3356-2/233856756_5877475278991154_3401323778321863956_n.mp4/video-1628315389.mp4?_nc_cat=106&ccb=1-4&_nc_sid=060d78&_nc_eui2=AeGtNMMJbRCZEtFwzq8Ow392xH1jhKISKc_EfWOEohIpzzD7_4OfJUnvj-_Y2gWRfO8&_nc_ohc=JKrmVHnAH3YAX8Nr4A5&tn=zfe7tDcXRIxU2ViV&vabr=1606148&_nc_ht=video.fskp4-2.fna&oh=4d8cbd2ed0f79ad4c3c7ea4095cf22d3&oe=610F363C&dl=1

https://video.fskp4-1.fna.fbcdn.net/v/t42.3356-2/233687130_4290493504378201_6720881921033823484_n.mp4/video-1628315375.mp4?_nc_cat=102&ccb=1-4&_nc_sid=060d78&_nc_eui2=AeEI-4FtwBb_7-KW8B_ajRR1rVdLCv6BznKtV0sK_oHOclhvMT46pfLU6I3d-PYE5ME&_nc_ohc=-R1YBjlfy3cAX9mq7Ny&vabr=975552&_nc_ht=video.fskp4-1.fna&oh=6f7594a2a01ab4159e96836f9e923e91&oe=610F19E9&dl=1


ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Илијев на средба со луѓе кои дале придонес во развојот на Кочани

Средба со луѓе кои дале придонес во развојот на Кочани, на која разменивме мислења за реализираните проекти во изминативе четири години и идеи за...
- Advertisement -

ВМРО-ДПМНЕ со лажна анкета во Штип за водство на Иван Јорданов

ВМРО-ДПМНЕ со лажна анкета во Штип за водство на Иван Јорданов. Анкета направена во "Microsoft Excel" и претставено лажно истражување се шири на социјалните мрежи...

Анастасов – Ладич: Завршено е поплочувањето на седум улици во Маричанска населба

✅ Завршено е поплочувањето на седум улици во Маричанска населба со вкупна должина над 600 метри. ➡️ Општина Пробиштип за овој проект распиша јавна набавка...

Свети Николе добива нова противпожарна станица (ФОТО)

Во полн ек се одвиваат градежните активности околу изградбата на новата противпожарна станица во нашето Свети Николе. Нашата општина за прв пат добива нова, модерна...

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Илијев на средба со луѓе кои дале придонес во развојот на Кочани

Средба со луѓе кои дале придонес во развојот на Кочани, на која разменивме мислења за реализираните проекти во изминативе четири години и идеи за...

ВМРО-ДПМНЕ со лажна анкета во Штип за водство на Иван Јорданов

ВМРО-ДПМНЕ со лажна анкета во Штип за водство на Иван Јорданов. Анкета направена во "Microsoft Excel" и претставено лажно истражување се шири на социјалните мрежи...

Анастасов – Ладич: Завршено е поплочувањето на седум улици во Маричанска населба

✅ Завршено е поплочувањето на седум улици во Маричанска населба со вкупна должина над 600 метри. ➡️ Општина Пробиштип за овој проект распиша јавна набавка...

Свети Николе добива нова противпожарна станица (ФОТО)

Во полн ек се одвиваат градежните активности околу изградбата на новата противпожарна станица во нашето Свети Николе. Нашата општина за прв пат добива нова, модерна...
error: Content is protected !!