9.8 C
Skopje
четврток, октомври 21, 2021

Свети Николе добива нова противпожарна станица (ФОТО)

Во полн ек се одвиваат градежните активности околу изградбата на новата противпожарна станица во нашето Свети Николе.

Нашата општина за прв пат добива нова, модерна и мултифункционална противпожарна станица која ќе биде изградена по сите светски стандарди.

Во името на граѓаните на Свети Николе и во мое лично име изразувам бескрајна благодарност на граѓаните на Соединетите Американски Држави, на амбасадата на САД U.S. Embassy North Macedonia , во Скопје и на инженерската команда на морнаричките сили на САД (НАФАК) за дадената донација за изградба на ваков капитален проект.

Вкупната вредност на овој круциален проект за нашата Општина изнесува 450.000 долари.

Градиме со план. Градиме за сите. Градиме за сигурна и безбедна иднина! 🇲🇰Во полн ек се одвиваат градежните активности околу изградбата на новата противпожарна станица во нашето Свети Николе.

Нашата општина за прв пат добива нова, модерна и мултифункционална противпожарна станица која ќе биде изградена по сите светски стандарди.

Во името на граѓаните на Свети Николе и во мое лично име изразувам бескрајна благодарност на граѓаните на Соединетите Американски Држави, на амбасадата на САД U.S. Embassy North Macedonia , во Скопје и на инженерската команда на морнаричките сили на САД (НАФАК) за дадената донација за изградба на ваков капитален проект.

Вкупната вредност на овој круциален проект за нашата Општина изнесува 450.000 долари.

Градиме со план. Градиме за сите. Градиме за сигурна и безбедна иднина! 🇲🇰ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...
- Advertisement -

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...
error: Content is protected !!