9.8 C
Skopje
четврток, октомври 21, 2021

РК Куманово со изненадување за Илиевски – дрес со број 12

Оливер Илиевски кандидатот на СДСМ за градоначалник на Куманово вечерва присуствуваше на тренинг на Ракометниот клуб Куманово, со цел да ја искаже поддршката кон спортистите за развој на клубот и за спортот во Куманово.

“Владата инвестираше многу во развојот на спортот во Куманово, ние тој успех ќе го продолжиме, заедничката соработка може да носи само нови спортски победи за градот.”

Илиевски потенцираше дека Соколана и градскиот стадион беа вратени од страна на Владата во владение на општината и со финансии пд централната власт започнати се реконструкции на истите. Дополнително Илиевски рече дека инвестициите во изградба на три училишни спортски сали се голем успех на Владата, успех кој тој планира да го продолжи уште подинамично.

На крај од средбата Илиевски беше пријатно изненаден со дрес со бројот 12. “12 е за победа, за спортско Куманово”, заврши Илиевски.


Оливер Илиевски кандидатот на СДСМ за градоначалник на Куманово вечерва присуствуваше на тренинг на Ракометниот клуб Куманово, со цел да ја искаже поддршката кон спортистите за развој на клубот и за спортот во Куманово.

“Владата инвестираше многу во развојот на спортот во Куманово, ние тој успех ќе го продолжиме, заедничката соработка може да носи само нови спортски победи за градот.”

Илиевски потенцираше дека Соколана и градскиот стадион беа вратени од страна на Владата во владение на општината и со финансии пд централната власт започнати се реконструкции на истите. Дополнително Илиевски рече дека инвестициите во изградба на три училишни спортски сали се голем успех на Владата, успех кој тој планира да го продолжи уште подинамично.

На крај од средбата Илиевски беше пријатно изненаден со дрес со бројот 12. “12 е за победа, за спортско Куманово”, заврши Илиевски.


ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...
- Advertisement -

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...
error: Content is protected !!