6.8 C
Skopje
четврток, октомври 21, 2021

Од врата до врата, од човек до човек, тргнуваме да ја пренесеме нашата порака: Штип го заслужува најдоброто!

Од врата до врата, од човек до човек, тргнуваме да ја пренесеме нашата порака:

Штип го заслужува #најдоброто!

✊ Позитивна и победничка енергија се чувствува помеѓу граѓаните од УЗ Брегалница.

✅ Од разговорите со моите сограѓани јасно е – на 17 октомври Штип ќе го избере најдоброто, штипјани во голем број ќе гласаат за доктор Сашко Николов за градоначалник и листата на кандидати за советници на СДСМ и коалицијата.

✊ Приклучете се!Од врата до врата, од човек до човек, тргнуваме да ја пренесеме нашата порака:

Штип го заслужува #најдоброто!

✊ Позитивна и победничка енергија се чувствува помеѓу граѓаните од УЗ Брегалница.

✅ Од разговорите со моите сограѓани јасно е – на 17 октомври Штип ќе го избере најдоброто, штипјани во голем број ќе гласаат за доктор Сашко Николов за градоначалник и листата на кандидати за советници на СДСМ и коалицијата.

✊ Приклучете се!ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...
- Advertisement -

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...
error: Content is protected !!