9.8 C
Skopje
четврток, октомври 21, 2021

Николовски: Најдобрата опција за Лозово е Ацо Велковски

#СДСМ во континуитет покажува вистинска грижа за сите. За работниците, за пензионерите, земјоделците, за ранливите категории на граѓани… Општините се вложуваат и помагаат на сите подеднакво.

✅ И во Лозово ја имаме најдобрата понуда, нашиот Ацо Велковски. Изминатите четири години своите визии ги преточи во реални проекти за подобар живот на граѓаните. Продолжуваме да се грижиме за секој еден. Креираме социјални услуги блиски до граѓаните. Обезбедуваме подобар животен стандард за сите.

Овде во Лозово реализираме проекти кои се од суштинско значење:

✔️ Изградба на затворен пазар.

✔️ Реконструкција на браната Ѓузумелци со систем за наводнување.

✔️ Изградба на пречистителна станица за питка вода до Дорфулија, Каратманово, Милино од хидросистемот Злетовица.

✊ На 17 октомври го заокружуваме бројот 12, за #Најдоброто, за Ацо Велковски!


#СДСМ во континуитет покажува вистинска грижа за сите. За работниците, за пензионерите, земјоделците, за ранливите категории на граѓани… Општините се вложуваат и помагаат на сите подеднакво.

✅ И во Лозово ја имаме најдобрата понуда, нашиот Ацо Велковски. Изминатите четири години своите визии ги преточи во реални проекти за подобар живот на граѓаните. Продолжуваме да се грижиме за секој еден. Креираме социјални услуги блиски до граѓаните. Обезбедуваме подобар животен стандард за сите.

Овде во Лозово реализираме проекти кои се од суштинско значење:

✔️ Изградба на затворен пазар.

✔️ Реконструкција на браната Ѓузумелци со систем за наводнување.

✔️ Изградба на пречистителна станица за питка вода до Дорфулија, Каратманово, Милино од хидросистемот Злетовица.

✊ На 17 октомври го заокружуваме бројот 12, за #Најдоброто, за Ацо Велковски!


ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...
- Advertisement -

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...
error: Content is protected !!