9.8 C
Skopje
четврток, октомври 21, 2021

Иван Јорданов со лажен лектоp ќе ја бара довербата на штипјани?

Весна Кожинкова Карагунова наставничка која долги години наназад за пари лажно се претставува како лектор. Иако наставник по македонски таа не ги задоволува законските критериуми и не и дозволено ниту да полага испит за лектор, а камоли да работи како лектор. Злоупотребувајќи го печатот на нејзината над 70 годишна мајка Виолета Карагунова, која ради староста веќе не може да ја извршува оваа макотрпна работа за која треба знаење, концентрација и изострен вид ЛАЖНАТА ЛЕКТОРКА пронашла начин како да дојде до солидни пари.

Свесна дека станува збор за кривично дело (лажно претставување и злоупотреба на сертификат) водена од желбата за заработувачка Весна на добар дел од штипјани им има “лекторирано”. Материјалите ги прима лично, парите исто така, сите консултации при евентуални нејаснотии во материјалот лично ги контактира клиентите (дали вака или поинаку да им ја скрои реченицата во зависност што сакале да кажат) и сл. Така да сите што соработувале со неа знаат дека лекторира таа, а не нејзината мајка која во суштина веќе и не може да го работи ова поради староста.

На потег се надлежните да го истражат случајот и да побараат кривична одговорност!!!

Останува фактот дека првите соработници на Иван Јорданов се луѓе со лажен идентитет кои за пари се спремни и на кривични дела..
Убави промени ветува овој тим!

Напиша револтирана граѓанка на фејcбук.Весна Кожинкова Карагунова наставничка која долги години наназад за пари лажно се претставува како лектор. Иако наставник по македонски таа не ги задоволува законските критериуми и не и дозволено ниту да полага испит за лектор, а камоли да работи како лектор. Злоупотребувајќи го печатот на нејзината над 70 годишна мајка Виолета Карагунова, која ради староста веќе не може да ја извршува оваа макотрпна работа за која треба знаење, концентрација и изострен вид ЛАЖНАТА ЛЕКТОРКА пронашла начин како да дојде до солидни пари.

Свесна дека станува збор за кривично дело (лажно претставување и злоупотреба на сертификат) водена од желбата за заработувачка Весна на добар дел од штипјани им има “лекторирано”. Материјалите ги прима лично, парите исто така, сите консултации при евентуални нејаснотии во материјалот лично ги контактира клиентите (дали вака или поинаку да им ја скрои реченицата во зависност што сакале да кажат) и сл. Така да сите што соработувале со неа знаат дека лекторира таа, а не нејзината мајка која во суштина веќе и не може да го работи ова поради староста.

На потег се надлежните да го истражат случајот и да побараат кривична одговорност!!!

Останува фактот дека првите соработници на Иван Јорданов се луѓе со лажен идентитет кои за пари се спремни и на кривични дела..
Убави промени ветува овој тим!

Напиша револтирана граѓанка на фејcбук.ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...
- Advertisement -

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...
error: Content is protected !!