6.8 C
Skopje
четврток, октомври 21, 2021

Завршени уште два големи проекти во Лозово

Зборот е збор!

✅Завршна фаза од проширување и тампонирање на банкините на локалниот пат кл.А5 Велес-Штип -село Каратманово и кл.А5-село-Дорфулија.

👉Ги подобруваме условите во патната инфраструктура за нормално одвивање на сообраќајот на локалните патишта во општината.

👉Продолжуваме со градежната офанзива.

📯Следува тампонирање и бетонирање на улици на територијата на општина Лозово.
Општина Лозово се сака со ❤


Зборот е збор!

✅Завршна фаза од проширување и тампонирање на банкините на локалниот пат кл.А5 Велес-Штип -село Каратманово и кл.А5-село-Дорфулија.

👉Ги подобруваме условите во патната инфраструктура за нормално одвивање на сообраќајот на локалните патишта во општината.

👉Продолжуваме со градежната офанзива.

📯Следува тампонирање и бетонирање на улици на територијата на општина Лозово.
Општина Лозово се сака со ❤


ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...
- Advertisement -

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...
error: Content is protected !!