9.8 C
Skopje
четврток, октомври 21, 2021

(ВИДЕО) Цела поранешна Југославија е 3АПРЕПАСТЕНА по изјавата на новинарката на ТВ

На Твитер се споделува видео од нејзиниот лапсус, кој стана вирален, а луѓето се прашуваат како можела да си дозволи таква грешка.

По повод годишнината од смртта на Јосип Броз Тито, водителката Анета Ковачиќ прочита сегмент посветен на доживотниот претседател на Југославија, па го згреши неговото име.

Наместо Јосип, рече Јосиф и налути многу корисници на социјалните мрежи.

Видео од нејзиниот лапсус, кој стана вирален, се споделува на Твитер, а луѓето се прашуваат како можела да си дозволи таква грешка..

Бидејќи кој работи, греши.На Твитер се споделува видео од нејзиниот лапсус, кој стана вирален, а луѓето се прашуваат како можела да си дозволи таква грешка.

По повод годишнината од смртта на Јосип Броз Тито, водителката Анета Ковачиќ прочита сегмент посветен на доживотниот претседател на Југославија, па го згреши неговото име.

Наместо Јосип, рече Јосиф и налути многу корисници на социјалните мрежи.

Видео од нејзиниот лапсус, кој стана вирален, се споделува на Твитер, а луѓето се прашуваат како можела да си дозволи таква грешка..

Бидејќи кој работи, греши.ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...
- Advertisement -

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...
error: Content is protected !!