9.8 C
Skopje
четврток, октомври 21, 2021

Анастасов – Ладич: Завршено е поплочувањето на седум улици во Маричанска населба

✅ Завршено е поплочувањето на седум улици во Маричанска населба со вкупна должина над 600 метри.

➡️ Општина Пробиштип за овој проект распиша јавна набавка за што изздвои 3.165.549 денари од општинскиот буџет.

✅ Со овој проект се реши долгогодишниот проблем на граѓаните од оваа населба.

🔜 По решавањето на канализациониот крак на улица “Друмишница” ќе се продолжи со поплочување и асфалтирање на уште три улици во оваа населба.

📍Општина Пробиштип ќе продолжи да работи за подобри услови на сите граѓани.✅ Завршено е поплочувањето на седум улици во Маричанска населба со вкупна должина над 600 метри.

➡️ Општина Пробиштип за овој проект распиша јавна набавка за што изздвои 3.165.549 денари од општинскиот буџет.

✅ Со овој проект се реши долгогодишниот проблем на граѓаните од оваа населба.

🔜 По решавањето на канализациониот крак на улица “Друмишница” ќе се продолжи со поплочување и асфалтирање на уште три улици во оваа населба.

📍Општина Пробиштип ќе продолжи да работи за подобри услови на сите граѓани.ПОСЛЕДНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...
- Advertisement -

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...

ПОВРЗАНИ ВЕСТИ

Ладич кон своите сограѓани од Пробиштип: На крајот, Вие одлучувате, а Вие никогаш не грешите!

Почитувани сограѓани, Вие сте мојот тим и мојот мотив. Вие докажавте дека Пробиштип е исклучителен град. Како и секогаш Вие точно знаете да препознаете „што е...

Николов: Штип нека биде пример за фер и демократски избори

Штип нека биде пример за фер и демократски избори ! Нека биде фер и демократски денешниов ден! Гласањето е граѓанска должност на сите полнолетни граѓани...

СКАНДАЛ: Прекршен изборниот молк во Штип – од страна на носителот на листата на ВМРО-ДПМНЕ

Носителот на листата на ДПМНЕ во Штип прекршува изборен молк, рекламите на неговиот профил се сеуште активни. Вака ли сакате да водите држава бе...

На последниот ТВ дуел, Сашко Николов му го зададе крајниот удар на Иван Јорданов

На последниот ТВ дуел меѓу Сашко Николов и Иван Јорданов, до израз дојде целата слика за двајцата кандидати. Слободно може да се каже дека...
error: Content is protected !!